Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Teren Suprafata Teren 12.500 mp
Pret proiect Pret proiect 4.840.000 Euro + TVA
Oltenitei Zona Oltenitei

Teren cu Proiect de vanzare: 4.840.000 + TVA

Proiectul imobiliar Olympus Residence- FAZA 3 reprezintă un ansamblu rezidențial modern și complet, propus pe un teren in suprafata de 8.800 mp din Soseaua Oltenitei. Intregul lot de teren are suprafata totala de 12.500 mp, iar primele două faze ale proiectului au fost finalizate cu succes. Aceasta ultima faza a proiectului Olympus Residence- Piata Sudului  promite să completeze dezvoltarea urbană din acest perimetru și să ofere o varietate impresionantă de opțiuni de locuire.

Olympus Residence FAZA 3 propune un număr impresionant de tipuri de apartamente, adaptate la toate nevoile și preferințele, incepand cu garsoniere, studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere, precum și duplex-uri și penthouse-uri cu vedere către toate punctele cardinale.

Proiectantii au pus un accent deosebit pe designul și arhitectura ansamblului, dorind să ofere un produs final unic, atractiv și de calitate. Cele 4 corpuri de clădiri ce compun Olympus Residence-FAZA 3 au o arhitectură impresionantă, care aduce lumină în toate proprietățile și creează un mediu plăcut și relaxant pentru locuitori.

Dispuse sub forma unui careu, cele 4 corpuri de cladire formeaza o curtea interioară, pentru care s-a gasit o modalitate ingenioasa prin care sa primeasca lumina naturala. lAceasta curte interioara este concepută si pentru a servi ca loc de recreere si socializare pentru rezidenți. 

P+11 cea mai inalta cladire

Cele 4 corpuri de cladire, dispuse in careu, cu curete interioara de lumina, ce au regimuri diferite de inaltime in functie de vecinatati si punctele cardinale. Astefel, spre Nord avem 1 corp de inaltime P+3, astfel incat cladirea opusa dinspre Sud (cu regim de inaltime P+11) sa ofere o imagine neopturata din toate unitatile locative catre Delta Vacaresti si centrul orasului. Celelalte doua corpuri au regimuri de inaltime P+2 pentru a permite luminii naturle sa patrunda in curtea de lumina dintre celel 4 blocuri, respectiv P+5 cladirea opusa.

Acest joc al volumetriei creaza un ansamblu cu o arhitectura unica, extrem de atractiva, in conformitate cu tendintele moderniste.

Proiectul prevede locuri de parcare in conformitate cu prevederile legale in vigoare, pentru toate unitatile locative disponibile si pentru vizitatori.

Suprafața construită totală a proiectului este de 26.000 mp, iar cele 4 corpuri de clădiri se îngemănează intr-un tpt unitar, avand  regimuri de înălțime care variază de la parter + 3 etaje (corpul dinspre NORD) până la parter + 11 etaje (corpul dinspre SUD).

Terenul pe care se desfășoară proiectul dispune de toate utilitățile necesare (gaze, post de transformare, apă și canalizare), fapt care asigură confortul și siguranța locatarilor.

26.000 mp Suprafața construită totală

Schite

Localizare

Apartamentele ce se vor dezvolta in cadrul FAZEI 3 a Olympus Residence-Piata Sudului au un imens potential si datorită poziției strategice a ansamblului,  in apropierea tuturor mijlozcelor de transport (Metrou Aparatorii Patriei, tramvaie, autobuze), dar si a  arhitecturii celor 4 blocuri ce il compun, a compartimentărilor interioare atent gandite, precum și datorită diversității ofertei imobiliare din acesta. 

Localizarea ansamblului este una excepțională (Soseaua Oltenitei), oferind clienților o poziție privilegiată, si cu o vedere spectaculoasa spre unul dintre nolie repedere ale Capitalei- Delta Vacaresti. Mai mult, vecinatatile condominiului de asa natura incat viitori rezidenti vor avea o priveliste neobturata atat către centrul Bucureștiului și întreaga Zonă de Sud, cat si catre zona rezidentiala Popesti-Leordeni, aflata la mica distanta.  Acest aspect adaugă un plus de valoare viitoarelor apartamente și puncteaza un grad sporit de atractivitate pentru unii cumpărători.

Suna dezvoltator:
0727.737.225
0723.363.867

Toate aceasta fac ca Olympus Residence FAZA 3 să fie o opțiune excelentă pentru cei care doresc să investească în acest segment de piata.

Ești interesat?
Premier Imobiliare Zona de Sud

Premier Imobiliare Zona de Sud

Share Share